Britney Spears

Kép
Sztárok

8 híresség, aki Photoshopolt képekkel bukott le az Instagramon

Keresd a hibát a képen! Indulhatna ilyen felszólítással is ez a cikk. Oké, a sztárok sincsenek mindig tökéletes formában, de úgy látszik, egy profi retusáló stáb nélkül semmire se mennek a közösségi média világában. Nézd csak!

Kép
Sztárok

Palvin Barbi is SpongyaBobbal alszik - FOTÓ

Milliók rajonganak érte világszerte - SpongyaBob Kockanadrág az animációs univerzum egyik legismertebb és legszerethetőbb figurája. A kedves szivacs minden korosztály kedvence, de vannak dolgok, amelyeket csak kevesen hallhattak Bikinifenék kedves hőséről. Íme 10 dolog, amit nem tudhattál a Nickelodeon egyik legnépszerűbb alakjáról és barátairól.

Kép
Sztárok

Örömhír: Madonna stylistja magyar tervezőt választott

Fantasztikus hír a mai napra: Madonna rebellis stylistja, B. Akerlund egy Dora Abodi ruhában partizott, nem is akárhol: Jeremy Scott bulijában.

Kép
InStyle TV

Az idei nyár 5 legnagyobb slágere

Most megmutathatod, melyik számokat lesz lehetetlen nem megszeretned a nyáron. Avagy tudjuk, mit hallgatsz idén nyáron...

Kép
Sztárok

Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga - 15+1 sztár, aki koszorúslány lett

A sztárok is emberek, ahogy azt legutóbbi metrós összeállításunkból is láthattátok. Most újabb emberi oldalukról mutatjuk meg őket: íme 15+1 sztár, akik legjobb barátnőjük (vagy még inkább asszisztensük) kedvéért koszorúslánynak álltak. Szerintetek kinek áll a legjobban?

Kép
Sztárok

Így köszöntötték a sztárok az új évet

Az elmúlt héten megmutattuk nektek, hogyan karácsonyoztak a sztárok - legalábbis az Instagram fotóik alapján. Most jöjjenek a szilveszteri fotók kedvenceinktől!

Kép
Sztárok

Így karácsonyoztak a sztárok 2014-ben

Milyen jó nekünk, hogy van már Instagram, ahol megleshetjük, hogyan karácsonyoztak kedvenc sztárjaink. Íme egy kis válogatás!

Kép
Stílus

Ilyen lett Britney Spears fehérnemű-kollekciója

Britney Spears is beállt azon hírességek hosszú sorába, akik divattervezői babérokra törnek. A popsztár ugyanis fehérnemű-kollekcióval debütált a New York Fashion Weeken.

Előző oldal